Je beursstand snel een unieke look geven? Dat kan met meubelfolie!

In eerdere blogartikelen hebben we je al veel verteld over zelfklevende meubelfolie en liet ik wat inspirerende voorbeelden zien van deze folie aangebracht op allerlei interieur elementen. Naast de toepassing in het interieur van een huis of kantoor, is deze folie ook erg geschikt voor standbouw. Ga jij binnenkort een beursstand vormgeven? Lees dan snel verder voor tips en inspiratie om er met behulp van meubelfolie een unieke en opvallende stand van te maken.

 

Zelfklevende meubelfolie en standbouw: een gouden combi

Zodra de deelnemers aan een beurs hun stands gaan opbouwen, neemt de chaos op de beursvloer toe. Over het algemeen moet een rap tempo gebeuren en kennen de ervaren beursdeelnemers hun stands al goed genoeg om ‘m snel op te zetten. Maar soms wil je eens wat anders. Bijvoorbeeld variatie aanbrengen in het uiterlijk van de stand, zonder er bij de opbouw al te veel tijd aan kwijt te zijn. Zelfklevende meubelfolie is het ideale printmateriaal om je beursstand snel en gemakkelijk een unieke look te geven. Het grootste voordeel van deze folie ten opzichte van andere decoratiematerialen is dat het luchtbelvrij aan te brengen is door iedereen. Je kunt de folie na het aanbrengen zelfs nog verplaatsen, mocht ie niet juist geplakt zijn. Dat scheelt een hoop gedoe op die drukke beursvloer!

 

Varieer met prints, zelfs tijdens de beurs

Zodra de beurs gepland staat, kan de voorpret beginnen. Hoe zal de stand van de concurrent eruit zien? Valt onze stand genoeg op om veel bezoekers te trekken? Zelfklevende meubelfolie isn in allerlei designs verkrijgbaar zodat je jouw stand exact van de juiste look kunt voorzien. Natuurlijk kun je ook een eigen design op de folie laten afdrukken waardoor je je stand echt een unieke uitstraling geef, dit kan op aanvraag vanaf 320 m2. Het is zelfs mogelijk om tijdens de beurs van design te wisselen. De folie is zo makkelijk aan te brengen en te verwijderen, dat je jouw stand binnen een uur een compleet andere look kan geven!

In het filmpje hieronder kun je zien hoe eenvoudig zelfklevende meubelfolie aangebracht kan worden. In de video zie je een beursstand met grote wanden, waarop een maatwerk print op meubelfolie wordt aangebracht.

 

Standbouw wanden wisselen van look

Tijdens de beurs zijn de wanden meerdere malen verandert van uitstraling, dat zie je op de foto’s hieronder. Zo zie je maar bepalend de visuele vormgeving van je stand is voor de uitstraling van een bedrijf op de beursvloer. Van stoer en avontuurlijk, naar rust en natuurlijk, tot industrieel en strak!  DSC00096

 

DSC00101

DSC00143

DSC00167

DSC00162

DSC00229

DSC00258

DSC00263

Geef ook standmeubilair een nieuwe uitstraling

Naast standbouwwanden kun je zelfklevende meubelfolie ook prima toepassen op standmeubilair. Hiermee tover je een saaie witte presentatiebalie om in een moderne balie met een eigen uitstraling. Op de foto’s kun je zien hoe we de zijpanelen van onze eigen presentatiebalie tijdens een beurs hebben voorzien van zelfklevende meubelfolie met het design Akazie Curtis. In combinatie met het geprinte paneel aan de voorkant, kreeg onze stand een chique uitstraling. Als we onze stand opbouwen voor een volgende beurs, verwijderen we de folie en geven we de balie weer een geheel nieuwe look.

Wil je meer weten over zelfklevende meubelfolie en wat het kan doen om jouw beursstand de juiste uitstraling te geven? Vraag dan een demo van Tecosmart meubelfolie aan. Heb je naast meubelfolie nog andere tips om een beursstand een unieke uitstraling te geven? Deel ze in een reactie!

Contact opnemen