Jouw beursstand snel opzetten? Ga voor een mobiel display systeem

rafael-de-nadai-541410-unsplashWanneer het beursseizoen van start gaat, treedt voor veel marketingmanagers een stressvolle periode aan. Want hoe ga je je bedrijf presenteren en welke producten laat je daarbij zien? En niet geheel onbelangrijk, wat mag het gaan kosten? Het antwoord op deze laatste vraag is met name afhankelijk van het budget dat beschikbaar is. Toch wil je als marketeer, hoe groot of klein dit budget ook is, een indrukwekkende beurspresentatie neerzetten. Gelukkig zijn er diverse mogelijkheden om met een klein budget en weinig tijd een nette beurspresentatie neer te zetten. Dat doe je met een (combinatie van) een draagbaar oftewel mobiel display systeem. Zoals de naam al verklapt zijn deze display systemen draagbaar en inklapbaar of opvouwbaar en dus zeer flexibel inzetbaar. Bovendien zijn ze er in allerlei soorten en maten die hun eigen voordelen hebben. In dit blog bespreek ik er een aantal.

 

De pop-up wand als basis

Als basis voor een beurspresentatie is bij de meeste stands een achterwand noodzakelijk. Een volledige wand meenemen is vaak lastig. De oplossing? Een pop-up wand! Een pop-up wand bestaat meestal uit een pakket inclusief box of rolkoffer en is daarmee ideaal om naar een beurs te transporteren. Bovendien kun je die box zelf ook nog gebruiken. Voorzie je de box van een leuke print en een tafelblad dan heb je direct een counter die past bij jouw beursstand! Het frame van de pop-up wand is voorzien van magneetrails of klittenband waarop je eenvoudig een geprint paneel of een naadloos textieldoek aanbrengt. Bovendien hoef je geen aparte stand bouwers in te huren want de pop-up wand kan door één persoon slechts in enkele minuten in elkaar worden gezet. Twijfel je nog of het dit de juiste toevoeging is aan jouw stand? Dan zet ik de belangrijkste voordelen nog een keer voor je op een rijtje:

  • Met een pop-up wand is jouw mobiele stand makkelijk en snel op- en af te bouwen
  • De panelen of het textieldoek vervang je gemakkelijk door nieuwe versies zodat ie steeds bij de uitstraling van jouw stand past
  • Ten opzichte van andere standbouw methoden is het pop-up systeem een relatief goedkope oplossing, omdat je het kunt hergebruiken.

 

Plaats een roll-up banner op een strategische plek

Een pop-up wand is een goede basis voor een beursstand, maar grotere standruimtes vragen nu eenmaal vaak om meer communicatiemiddelen. Wil je ook in deze ruimtes in de aandacht van bezoekers trekken? Maak dan gebruik van een roll-up banner. Het is een ideale aanvulling op andere display systemen en leent zich uitstekend om op strategische plekken bij je stand te plaatsen. Waar je een roll-up banner het beste kunt plaatsen? Bijvoorbeeld op een hoek bij het gangpad. Zo valt je stand vanuit elke hoek op. Met een roll-up banner (zoals de Roll Up S10) bereik je met weinig moeite een groot resultaat. Bovendien zet je de banner binnen één minuut op en ook het afbreken ervan is snel gedaan. Daarnaast zijn het transport door de omvang en opbergcassette en montage zeer eenvoudig. Zo hoef je je niet druk te maken om gereedschap voor montage, je rolt de print uit en zet ‘m vervolgens vast met een stang. Voor extra attentiewaarde laat je de banner dubbelzijdig bedrukken en plaats je een lampje op het bovenste profiel.

 

Maak je beursstand compleet met een brochurestandaard

Heeft een bezoeker zijn weg naar je stand eenmaal gevonden, dan wil je het liefst dat ie met (de juiste) informatie weer vertrekt. Met informatiemateriaal zoals brochures en flyers zorg je daarvoor. Maar deze materialen wil je natuurlijk niet los over de stand verspreid hebben liggen. Brochurestandaards helpen je om brochures en flyers op een aantrekkelijke manier te presenteren. Ook een brochurestandaard is een mobiel displaysysteem dat bestaat uit een uitklapbare standaard met plexiglas bergvakken. Het opzetten duurt niet lang, maar je kunt extra tijd besparen door de standaard voorafgaand aan de beurs alvast te vullen met materiaal. Het geheel staat dan op de beurs binnen 30 seconden klaar!

 

Een mobiel display systeem: flexibel en kostenbesparend

Snel en eenvoudig een aantrekkelijke beurspresentatie neerzetten doe je eenvoudig en snel met een mobiel display systeem. Combineer de pop-up wand met roll-up banners en een snel op te zetten brochurestandaard om zo weinig mogelijk tijd kwijt te zijn aan het opzetten van jouw stand. Bespaar kosten door de systemen te hergebruiken en zet ze flexibel in door ze regelmatig van een nieuwe print te voorzien. Meer weten over deze en andere displaysystemen die je bijvoorbeeld inzet op de beurs? Vraag dan de FILMOexpo brochure aan!

Brochure FILMOexpo

Onderwerpen: Display