High-tack vloerstickers bij Hogeschool Utrecht

Blog 177 1.webpOp 29 augustus 2019 vond de officiële opening van het nieuwe schooljaar van de  Hogeschool Utrecht en Amersfoort plaats. Tijdens dit feestelijke evenement werd het nieuwe ambitieplan van de HU voor de komende zeven jaar gepresenteerd. In dit ambitieplan zijn in vijf thema’s de kansen en uitdagingen verwoord waar de hogeschool zich voor in zet. De vijf thema’s waren op diverse plekken in de gebouwen terug te vinden. Zo waren op de vloer stickers aangebracht die de studenten en overige bezoekers uitdaagden letterlijk de volgende stap te zetten in de ontwikkelingen voor de komende jaren. In dit praktijkvoorbeeld kun je lezen hoe Van Strien Print & Sign uit Oud Gastel high-tack vloerstickers inzette bij de HU.
Denk je dat jouw vloer niet geschikt is voor het werken met vloerstickers? Lees dan vooral verder en verbaas je over de mogelijkheden van de krachtpatser onder de vloerstickers: UVprint ‘n’ walk power-tack van Neschen.

 

Thema’s uitdrukken met UVprint ‘n’ walk power-tack vloerstickers

Van Strien Print & Sign uit Oud Gastel is gespecialiseerd in groot drukwerk, gevelreclame en belettering. Zij kregen de opdracht om voor de opening verschillende vloeroppervlakken te voorzien van vloerstickers. Daarbij moest het team van Van Strien met verschillende dingen rekening houden:

  • De stickers moesten zeker twee tot drie weken blijven zitten.
  • De vloer wordt intensief belopen.
  • Het ontwerp bestond uit cirkels van 60 cm in doorsnede en daarom moest het stickermateriaal gemakkelijk contour gesneden kunnen worden.
  • In de school zijn veel verschillende vloeroppervlakken, waaronder beton en tegels. De stickers moesten ook op deze lastige oppervlakken geplakt kunnen worden, zonder dat na verloop van tijd de hoekjes gaan krullen of loslaten.

De oplossing: UVprint ‘n’ walk power-tack vloerstickers!
De vijf thema’s die op de vloerstickers worden uitgedrukt, zijn: digitalisering, de HU-gemeenschap, studentsucces, een leven lang ontwikkelen en missiegedreven opgaven. Je kunt zien dat Van Strien met de vloerstickers heel creatief heeft gewerkt. We hebben nog meer voorbeelden voor je van unieke projecten die de creatieve mogelijkheden van vloerstickers tonen. Kijk hier maar eens.

Schermafbeelding 2019-09-23 om 11.39.44

 

Uitstekende hechting op lastige ondergrond met de UVprint ‘n’ Walk power-tack

De nieuwe UVprint ‘n’ walk power-tack is speciaal ontwikkeld voor vloerstickers die op een lastige ondergrond aangebracht moeten worden. Het is een 200 μm mat wit gestructureerde PVC folie met een supersterke high-tack belijming.

Blog 177 4De vloersticker is een zogenoemde 2 in 1 sticker uit de serie Print ‘n’ Walk van Neschen. Dit heeft als groot voordeel dat lamineren niet meer nodig is. De stickers zijn R9 antislip gecertificeerd. Uitstekend geschikt dus voor ruimten waar veel mensen lopen die van buiten komen. In ons kikkerlandje moet je er nou eenmaal altijd rekening mee houden dat mensen nattigheid met zich meebrengen! Als je meer wilt weten over de slipweerstand van vloerstickers, lees dan dit blog. Daarin vertellen we onder meer wat antislipcertificeringen precies inhouden. En dan hebben we ook nog een blog over het plakken van stickers op een gladde of een lastige, onregelmatige ondergrond, die kun je hier lezen. Ook in dit blog kun je nog wat lezen over problemen bij het plakken van stickers. Genoeg informatie dus om zelf ook aan de slag te gaan met vloerstickers!

Nog even alle kenmerken op een rij van de UVprint ‘n’ Walk power-tack vloerstickers

  • Speciaal geschikt voor hechting op onregelmatige ondergronden;
  • 2 in 1 vloersticker, lamineren is niet nodig;
  • R9 antislip gecertificeerd;
  • De PVC folie kan heel goed contour gesneden worden;
  • Vloersticker voor binnen of – kortdurend – buiten op bijvoorbeeld podia of straat;
  • Hechting binnen tot maximaal drie maanden.

De UVprint ‘n’ Walk power-tack vloersticker, ook iets voor jou?

Wat denk je, zou jij in jouw campagne wat kunnen met de nieuwe krachtpatser van Neschen? Of heb jij zo’n lastige vloer dat je je afvraagt of daar wel een kruid tegen gewassen is? Dat moet je dan maar eens gaan uitproberen, vinden wij. Je kunt daarom een gratis sample aanvragen en kijken of hij geschikt is voor de vloer die jij in gedachten hebt!

New call-to-action