Ga voor opvallende raambelettering met  kleurfolies

Met raambelettering geef je meer zichtbaarheid aan je bedrijf. In eerdere easy_dot_red_5-300blogartikelen hebben we diverse voorbeelden laten zien van raambelettering en blindering met etched glass folie, dit is zilvergrijze folie met een zandstraal-effect. Deze folie wordt vaak gebruikt voor huisstijl belettering zoals logo’s. Met deze folie creëer je een rustige sfeer en daardoor is het ook ideaal voor het blinderen van bijvoorbeeld vergaderruimtes.Maar in sommige gevallen wil je juist opvallen, zoals bij kortdurende acties en promoties. Dan zijn gekleurde folies een betere optie. 

Het gemak van easy dot kleurfolies

Voor kortdurende reclame campagnes is kleurfolie met een dot-belijming ideaal. Doordat deze lijm niet egaal is maar uit "dotjes" bestaat ontstaan er kleine luchtkanaaltjes. Hierdoor is de folie zeer eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen, te herpositioneren en te verwijderen zonder lijmresten achter te laten. Dit is extra handig bij kortdurende reclame campagnes die elkaar snel opvolgen, want het winkelpersoneel kan de folie eenvoudig zelf droog aanbrengen, zonder gebruik van water. En als de campagne afgelopen is kun je de belettering eenvoudig verwijderen en dat zonder lijmresten achter te laten. Zo is het raam direct klaar voor een nieuwe actie. 

De kleurfolie kan in elke gewenste vorm of letter contour gesneden of geplot worden. Of je kunt ervoor kiezen om een extra effect toe te voegen door de folie te printen met (eco)-solvent, latex- of UV-inkten. Bij grote of drukke motieven is het raadzaam om gebruik te maken van een applicatietape, hiermee kun je het motief in één keer op het raam overbrengen.

easy_dot_red_4-300

easy_dot_red_2-300

Opvallende kleuren voor alle seizoenen

Easy dot kleurfolie is verkrijgbaar in het zwart én in vier frisse opvallende kleuren, namelijk: rood, geel, groen en blauw. Om een luxe uitstraling te geven is er ook een glanzende versie in het goud en het zilver, ideaal voor feestelijke acties in de decembermaand.

easy dot colors-1

1710_Foto_easy_dot_silver_13-300

Easy dot Gold 3 - RMT Design

Benieuwd naar de Easy dot kleurfolies en alle andere varianten raamfolie? Download direct onze brochure met alle soorten stickers en praktijkvoorbeelden.

Brochure raamfolie

Onderwerpen: Easy Dot, Raamstickers