Vloerstickers voor binnen én buitengebruik - Creatief met print 'n' walk

Vloerstickers zijn dé ideale manier om een boodschap effectief over te brengen. Mensen kijken automatisch naar beneden tijdens het lopen, de attentiewaarde van vloerstickers is daardoor erg hoog. Vloerstickers zie je meestal op binnenlocaties maar als je het juiste materiaal kiest kun je ze ook buiten gebruiken. De print 'n' walk serie van Neschen heeft materialen die naast binnengebruik ook buiten toegepast kunnen worden. Terwijl standaard vloermedia op de markt gelamineerd moet worden om na het printen slipvast te zijn, zijn de print 'n' walk producten direct klaar voor gebruik - een tijd- en kostenbesparende oplossing. In dit blog delen we twee projecten waarbij vloerstickers zowel binnen als buiten zijn ingezet.

Vloerstickers als podium voor workout in Bondi Beach, Australië

Wat is er nu mooier dan een intensieve workout op een locatie die bekend staat om zijn mooie strand en zonnige weer? Dit klantproject, verzorgd door Starleaton, Australië, neemt ons mee naar Bondi Beach, waar Neschen's Print 'n' Walk werd gebruikt om een openlucht sportschool aan het water te creëren. Voor dit project werd print'n'walk gebruikt op het trainingspodium, waar de coaches hun trainingsprogramma's presenteren.

floor-graphics-concrete

Print 'n' walk power-tack van Neschen gaf het podium in een mum van tijd een decoratieve houten uitstraling. Het duurzame antislipoppervlak is hiervoor een uitstekende keuze, want het zorgt voor een veilige trainingsondergrond voor de coaches en geeft het podium een opvallende uitstraling.

floor-graphics-outside

floor-stickers-outside

Beelden met dank aan: Starleaton, Australië:

Dit voorbeeld laat goed zien dat het mogelijk is om vloerstickers ook buiten te gebruiken. UV print'n'walk power-tack bijvoorbeeld is een echte allrounder als het gaat om toepassingen op moeilijke oppervlakken: Van beton, hout en bestrating tot vele andere oppervlakken - deze high-tack film is een top keuze. UV print 'n' walk power-tack is uitstekend geschikt voor opvallende reclame op het verkooppunt, beurzen, showrooms of voor grootschalige reclamecampagnes. Na het bedrukken met UV-uithardende inkten zorgt UV print 'n' walk power-tack voor een R9-gecertificeerd antislipoppervlak. De folie is perfect geschikt voor buitengebruik onder droge omstandigheden.

Vloerstickers voor een verkeersplein

De voordelen van UVdot print 'n' walk waren doorslaggevend voor dit project uit Denemarken. Deze foto's van een Kick-Off meeting van het Deense Q8 ontving Neschen van haar distributeur Vink Plast. Voor Q8 Denemarken heeft de grote drukkerij STIBO COMPLETE met Neschen UVdot print 'n' walk een onvergetelijke sfeer gecreëerd. UVdot print 'n' walk is voorzien van een dot-belijming, hierdoor is de folie zeer eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen én te verwijderen van de meeste gladde oppervlakken. Dit is een groot voordeel bij het plakken van zeer grote vloeroppervlakken zoals de verkeersspeelplaats bij het Deense Q8. Het resultaat mag er zijn: een prachtige illusie van een verkeersplein in een kantoorruimte.

floor-graphics-campaigns

floor-graphics-ad-campaigns

floor-stickers-ad-campaigns

floor-graphics-promotional-campaigns

Beelden met dank aan: Vink Plast, Denemarken

Interesse in onze print 'n' walk folies? Vraag direct samples aan:

Sample aanvragen

Onderwerpen: Vloerstickers