Goudkleurige raam stickers zorgen voor een kerstsfeer in dit restaurant

Easy dot Gold - RMT Design.jpgVeel ondernemers met een eigen zaak in het centrum van een stad op dorp, zoeken een manier om hun pand van kerstsfeer te voorzien. Dat kan natuurlijk binnen, bijvoorbeeld door kerstversiering aan te brengen en op de achtergrond misschien wat kerstmuziek te laten klinken. De sfeer in de winkel is belangrijk, maar je wil ook de aandacht van het winkelend publiek trekken. Daarom kun je er bijna niet onderuit om ook aan de buitenkant van je zaak versiering aan te brengen. Een pannenkoekenhuis uit Amsterdam wilde haar pand helemaal voorzien van de kerstsfeer en koos voor gouden raam stickers om die feestelijke uitstraling te creëren.

 

Kerstetalage inspiratie

In een eerder artikel benoemde ik al diverse mogelijkheden om jouw etalage de ultieme kerstsfeer mee te geven. Zo is het in december ideaal om een witte basis van raam stickers aan te brengen, waarop je met andere kleuren kunt variëren, afhankelijk van de acties die op dat moment lopen. Bovendien kun je zo gemakkelijk het sinterklaas-, kerst- en nieuwjaarthema afwisselen. Naast wit zijn zilver- en goudkleurige raam stickers populair onder Nederlandse ondernemers. Zo koos het Amsterdamse pannenkoekenhuis De Carrousel voor gouden raam stickers om de kerstsfeer ook aan de buitenkant van haar pand te tonen.

Gouden kerstballen en sterren

Zoals je hieronder op de foto’s kunt zien, zijn alle ramen van het pannenkoekenhuis voorzien van een feestelijk goudkleurig patroon van kerstballen en sterren. Deze stickers zijn gemaakt van Easy Dot folie. Dat is herpositioneerbare folie die voorzien is van een dot-belijming. Dat maakt de folie eenvoudig luchtbelvrij aan te brengen. Daardoor is de decoratie mooi, strak aangebracht. Niemand houdt tenslotte van slecht geplakte raam stickers met luchtbellen eronder. Nu lijkt het erg veel werk om al die kerstballen en sterren op de ruit aan te brengen, maar het betrokken reclamebureau RMT Design heeft dit slim aangepakt. Ze hebben namelijk gebruik gemaakt van applicatie tape. Hierdoor is het patroon in één keer op het raam geplakt, in plaats van ieder item afzonderlijk.

Easy dot Gold 3 - RMT Design

Easy dot Gold 2 - RMT Design.jpg

 Leuk om te zien dat De Carrousel zelf ook erg blij was met het resultaat.

Easy dot Gold - De Carrousel

En in het nieuwe jaar?

Als al het feestgedruis weer voorbij is en het nieuwe jaar begint, zullen de kerstversieringen op een gegeven moment weer plaats moeten maken voor andere decoraties. Dan is het wel makkelijk als je de ramen snel en zonder al te veel moeite weer leeg en schoon zijn. Het voordeel van de Easy Dot folie die RMT Design selecteerde voor De Carrousel, is dat deze folie zonder resten achter te laten weer van het raam te verwijderen is. Dat scheelt weer poetswerk en maakt de klus eenvoudig te klaren. 

Zelf gouden raam stickers proberen?

Kan jouw etalage, ruit of ander glazen oppervlak ook wel wat feestelijks gebruiken? Probeer deze gouden raam stickers dan eens. Je kunt via onderstaande knop een gratis sample aanvragen. Ben jij nog andere grappige of mooie voorbeelden van kerstversieringen tegengekomen? Deel je inspiratie gerust in een reactie!

Easy dot gold / silver sample aanvragen

Onderwerpen: Easy Dot