We take care of reliability.

Bij FILMOLUX willen we dicht bij onze klanten staan, naar hen luisteren en Picture_new_CI_nologo_#2reliabilityzorgen voor hun behoeften als het gaat om leveringsbetrouwbaarheid. Om deze reden staan we altijd klaar om aan de verzoeken van onze klanten te voldoen en om een 360-graden service te kunnen bieden. Onze snelheid en intuïtie om de klant tevreden te stellen, maakt ons leider in een echt competitieve sector. Wij zijn altijd hands-on!

WE TAKE CARE OF YOUR RELIABILITY. It's in our DNA!

In Pordenone, bij PAFF! Palazzo Arti Fumetto Friuli werd van 9 december tot 24 februari 2019 een tentoonstelling gewijd aan de buitengewone kunst van het stripverhaal. De tentoonstelling, geleid door de beroemde tekenaar, schilder en illustrator Gradimir Smudja, genaamd "van Leonardo naar Picasso, een stripreis in de geschiedenis van de kunst", viert de honderden werken van de Servische kunstenaar. De tentoonstelling neemt je mee door de levendigheid en de helderheid van kleuren, de ironie van de vertegenwoordigde personages en de onbetwistbare passie voor de verhalen, naar een metafysische reis van de kunst binnen zijn geschiedenis en de belangrijkste kunstenaars uit de geschiedenis.

festival header

Realistische beelden mengen zich met de muren

In deze buitengewone reis geïllustreerd in het hart van de comic-wereld, werd onze Solvoprint Easy Dot Matt met zorg en vakmanschap geprint door het DTG Digital Printing in Pordenone, Italië.  Zij zorgden ervoor dat de realistische beelden zich mengen op de muren en in de ruimtes zodat dit samen met de illustraties een integraal onderdeel van de tentoonstelling werd.
Dankzij de opaciteit van de folie, zijn briljante kleurweergave, de buitengewone veelzijdigheid van printmogelijkheden (solvent - eco-solvent, Latex en UV) en de veelzijdigheid aan toepassingsmogelijkheden leverde de Solvoprint Easy Dot matt folie een verbazingwekkende, creatieve prestatie tussen talrijke illustraties en kunstwerken.

reliability_img1

reliability_img4

De keuze van het materiaal heeft de verwachtingen beloond en de kale muren verrijkt met realistische artistieke illustraties van de personages uit de belangrijkste werken van de grootste artistieke genieën van alle tijdperken. De tentoonstelling geeft een komische herinterpretatie die wordt gekenmerkt door het verfijnde karakter van de kunstenaar, evenals de oneindig kleine aandacht voor details. 

Easy Dot voldoet aan de verwachtingen en stelt nooit teleur, zo ook niet in dit specifieke geval. De Solvoprint Easy Dot folies van Filmolux voldeden aan elk verzoek. De matte finish paste perfect bij de geprinte afbeeldingen van de karakters en gaf een magische sfeer aan de tentoonstelling. 

Tentoonstelling Easy Dot Matt

Klantervaringen liegen nooit!

DTG Digital Printing werkt samen met verschillende partijen in de omgeving, niet alleen drukkerijen en industriële bedrijven maar ook kunstgaleries en openbare instituten als "Palazzo Arti Fumetto Friuli van Pordenone", een kunstgalerij waar tentoonstellingen of boekpresentaties worden gehouden.

DTG Digital Printing vertelt over hun ervaring met Filmolux: 

"We stellen de kennis en vriendelijkheid van het Filmolux team erg op prijs, we zijn ook dankbaar voor de productsamples die we altijd optijd ontvangen voor het uitvoeren van een voorlopige test van het materiaal en dit alles zonder extra kosten."

"Snelle antwoorden op onze vragen en het oplossen van problemen zijn de beste kwaliteiten die wij zien in Filmolux. Hun professionaliteit en reactiviteit om onze productie altijd op tijd te laten slagen, werken enorm in ons voordeel. Wij zijn uitsluitend positief over de service en betrouwbaarheid van Filmolux!" 

Het zijn van een betrouwbare partner die betrouwbare producten levert is onze prioriteit. Het vertrouwen verdienen van je klanten is dan ook goud waard.

"De tentoonstelling was een veeleisende maar zeer bevredigende klus, mede dankzij een betrouwbare partner als Filmolux die de best mogelijke ondersteuning biedt en onze behoeften begrijpt als het gaat om een dergelijk belangrijk evenement."

Onze betrouwbaarheid volgens andere klanten

DB INGEGNERIA DELL’IMMAGINE - Milaan

"We waarderen onze leveranciersrelatie met Filmolux enorm, vooral de hulpvaardigheid en het meedenken bij het zoeken naar oplossingen. Uiteraard is de toewijding van Filmolux als het gaat om productontwikkeling zeer belangrijk voor ons, zodat we weten dat we elke dag met de meest geschikte materialen voor onze toepassing kunnen werken."

PUBBLILASER SRL – Rome

"Wij hebben zeer goede ervaring met Filmolux, vanwege hun snelheid en professionaliteit. Onlangs zochten we naar een textiel materiaal voor een Italiaanse renaissancekunsttentoonstelling. Na vele textiel producten van verschillende leveranciers te hebben getest, vonden we na advies van Filmolux het perfecte backlit textiel. Hierdoor konden we deelnemen aan het project en ons werk voltooien."

Onderwerpen: We take care