Solvoprint dot print ‘n’ walk R10 - Nieuwe vloersticker folie met R10 anti-slip oppervlak.

Print walk R10 header
  • 150 µm monomeer mat witte pvc folie voorzien van een speciale "honingraat" structuur.
  • R10 anti-slip oppervlak na het printen met latex- en (eco) solvent inkten.
  • Eenvoudig aan te brengen door easy dot-belijming.
  • 2 in 1 vloerstickerfolie; de folie hoeft na het printen niet meer gelamineerd te worden.

Solvoprint dot print 'n' walk R10 is de nieuwe vloersticker folie binnen de print 'n' walk range van Neschen Coating GmbH. Terwijl vergelijkbare folies nog moeten worden gelamineerd om een anti-slip oppervlak te verkrijgen, is Solvoprint dot print 'n' walk R10 na het printen direct klaar voor gebruik - een tijd- en kostenbesparende oplossing.

R10 oppervlak-2

Dankzij de speciale honingraatstructuur heeft de folie na het printen met latex en (eco)solvent inkten maar liefst een R10 anti-slip oppervlak. Bij gebruik van UV-inkten geldt een R9 anti-slip oppervlak. Solvoprint dot print 'n' walk is voorzien van een "easy dot-belijming" waardoor deze zeer eenvoudig, luchtbelvrij aangebracht kan worden. De multifunctionele vloerstickerfolie is geschikt voor en verwijderbaar van de meeste gangbare gladde oppervlakken.

R10 toepassing 460

Solvoprint dot print ‘n’ walk R10 is de eerste folie binnen de print ‘n’ walk range met een R10 anti-slip oppervlak en is geschikt voor het printen met (eco)solvent-, latex- en UV-inkten. De folie is leverbaar op rollen van 30 en 60 meter in een breedte van 137,2 cm.

Interesse in Solvoprint dot print 'n' walk R10?

Vraag een gratis sample aan:

New call-to-action