Nieuw: FILMOmag, magnetische en ijzerhoudende folies.

header FILMOmag e-mailingDe Filmolux Groep lanceert FILMOmag, een lijn van magnetische en ijzerhoudende producten voor een grote verscheidenheid aan toepassingen. De uitgebreide lijn biedt o.a. magnetische en ijzerhoudende print- en basisfolies.

FILMOmag is ideaal voor supermarkten, restaurants, beurs- en conferentiecentra, werkruimtes en retail. Ze kunnen worden gebruikt voor whiteboards, signing, bewegwijzering en als wandbekleding voor interieurdecoratie. Het FILMOmag portfolio bestaat uit drie productgebieden. Zelfklevende en niet-klevende basisfolies voor het creëren van een magnetisch- of ijzerhoudend oppervlak en bedrukbare magnetische en ijzerhoudende (Ferro) producten.

FILMOmag ferro folie
Beeld: Magneetfolie is eenvoudig aan te brengen en te verwijderen

IJzerhoudende (Ferro) folies zijn uitgerust met micro-ijzerdeeltjes en kunnen op elk magnetisch oppervlak worden aangebracht. De media kan worden bedrukt met standaard digitale printers en maken het mogelijk om snel en zonder installatiekosten displays te wisselen. De magnetische folies kunnen net als klassieke koelkastmagneten op ijzerhoudende oppervlakken worden bevestigd. Afhankelijk van het materiaal kunnen de producten worden bedrukt met (eco)solvent- latex- en UV-inkten en zeefdruk.
Magnetic_base-1

FILMOmag is verkrijgbaar bij alle vestigingen van de Europese Filmolux Groep. Het biedt een grote keuze aan afmetingen om een verscheidenheid aan toepassingen mogelijk te maken, van kleinschalige tot grootschalige ontwerpen. De uitstekende printkwaliteit en de inktcompatibiliteit maken de printbare folies tot een perfecte keuze voor signmakers.

New call-to-action

Onderwerpen: Magneetfolie