Nieuw: easy dot® PET transparant L-UV

NL_blog_header_easy dot PET transparent L-UV
Na de succesvolle lancering van de witte easy dot® PET matt L-UV komt er nu een duurzame doorontwikkeling van polyester easy dot® op de markt. De easy dot® PET transparent L-UV maakt een aantrekkelijke en innovatieve vormgeving van glasoppervlakken mogelijk zonder het milieu onnodig te belasten.

Transparent A3De zeer transparante folie, speciaal ontwikkeld voor raamstickers, is voorzien van de beproefde easy dot© lijmtechnologie. Dankzij de solvent-vrije lijm op waterbasis kan de folie zeer snel en eenvoudig luchtbelvrij worden aangebracht.

Door het ontwerp in spiegelbeeld te printen kan de folie aan de binnenzijde van het raam worden aangebracht - zo is de sticker beschermt tegen omgevingsinvloeden en vandalisme. easy dot® PET transparent L-UV is uitstekend te combineren met Neschen's PP matt backing. De speciale witte folie wordt als laminaat aangebracht en vervangt een witte bedrukking over het hele oppervlak. Dit bespaart inkt, tijd en geld, waardoor het ideaal is voor milieuvriendelijke composiettoepassingen met transparante media.

De folie is HP latex gecertificeerd en kan daarnaast ook geprint worden met UV-inkten. Het materiaal kan uitstekend kiss-cut contour gesneden worden. easy dot transparent L-UV Mockup 3

De hoogwaarde PET folie is uiterst dimensionaal stabiel en krimp-vrij. In vergelijking met PVC media maakt easy dot® PET transparent L-UV een materiaalbesparing van 25% mogelijk, zonder onder te doen in haptiek. Hierdoor kunnen afvalvolumes aanzienlijk worden verminderd.

Met een EN 13501-certificering heeft het de best mogelijke brandveiligheidsklasse voor polymeerfolies, B-S1,d0. easy dot® PET transparent L-UV is verkrijgbaar op rol in een breedte van 137,2 cm en lengtes van 50 en 10 meter.

Geïnteresseerd in deze innovatie folie? Vraag direct een gratis sample aan!

Click me