Filmolux wordt Europees distributeur van duurzame KAVALAN-bannermaterialen

Kavalan_Promo_PR

Filmolux Group gaat partnerschap aan met TAYA Groups - en wordt Europees distributeur van duurzame KAVALAN-bannermaterialen.

De Filmolux Group kondigt een nieuw distributiepartnerschap aan met TAYA Groups voor de levering van het KAVALAN PVC-vrije assortiment van bannermaterialen in Europa. Dankzij het partnerschap kan Filmolux het KAVALAN-assortiment van 100 procent groene grootformaat media distribueren in Duitsland, Oostenrijk, Scandinavië, de Benelux, Italië en Zwitserland. Als gevolg van COVID-gerelateerde vertragingen zal het partnerschap officieel van start gaan in februari 2021. KAVALAN is een revolutionair assortiment van bannermaterialen met een unieke waarde propositie die verschilt van alle andere producten op de markt. Het biedt de hoogste kwaliteit, sterkte en prestaties zonder de milieubelastende elementen van traditioneel PVC, met de focus op een verontreinigings-vrije afvalverwijdering aan het einde van de levenscyclus.

TAYA werd opgericht in Taiwan in 1989 en is een producent van gecoate drukmaterialen. Haar producten hebben zich ontwikkeld tot een uitgebreide productlijn die wereldwijd wordt gebruikt in verschillende industrieën.
Vincent Lin, Vice President, TAYA Groups, licht toe: "Voor producten zoals KAVALAN, die het potentieel hebben om de markt voor PVC-banners te doorbreken en veranderen, is het bijzonder belangrijk dat onze partners de KAVALAN-filosofie begrijpen en ondersteunen. Tijdens onze contacten is duidelijk gebleken dat Nils A. Honscha, COO van de Filmolux Group, en zijn team zich verbonden voelen met onze ecologisch verantwoorde missie en waarderen wat KAVALAN voor onze industrie kan betekenen. Bovendien heeft het bedrijf een uitstekende reputatie en beschikt het over de technische expertise, marketingvaardigheden en toewijding aan perfectie die er zeker voor zullen zorgen dat dit partnerschap onze verwachtingen zal overtreffen. We zijn verheugd om met Filmolux aan dit volgende hoofdstuk van onze groene reis te beginnen".

Honscha voegt toe: "Het is fantastisch om eindelijk dit veelbelovende partnerschap met TAYA Groups te kunnen aankondigen en het uitstekende KAVALAN PVC-vrije assortiment te kunnen leveren. Onze waarden en doelstellingen zijn goed op elkaar afgestemd en we kijken ernaar uit om belangrijke Europese gebieden te voorzien van een fantastische keuze aan groene materialen, iets waar in de industrie al zo lang dringend behoefte aan is. Met een langdurige samenwerking tussen TAYA en Filmolux die net van start is gegaan, breekt er zeker een nieuwe, groenere dag aan voor digitaal grootformaat drukwerk."

KAVALAN product samples zijn beschikbaar op aanvraag in afwachting van de aankomende lancering. Geïnteresseerden worden aangemoedigd contact op te nemen met de Filmolux Group, www.filmolux.com.

Voor meer bedrijfsinformatie over TAYA Group kunt u terecht op www.tayagroups.com.

Onderwerpen: Nieuwsberichten