easy dot® goes green: easy dot® PET matt L-UV

NL - Header Filmolux easy dot PET matt L-UV_low

De Neschen-klassieker easy dot® is nu "in het groen" verkrijgbaar - zodat innovatieve reclameboodschappen het milieu minder belasten. Met de beproefde easy dot® lijmtechnologie heeft Neschen een printfolie ontwikkeld voor een breed scala aan toepassingen. Aangezien het Neschen's missie is om niet alleen innovatieve printmedia te ontwikkelen, maar deze ook voortdurend te optimaliseren in het belang van het milieu, heeft de fabrikant nu ook een manier gevonden om de uitstekende eigenschappen van de bewezen easy dot® folie over te brengen op een PVC-vrij materiaal. "Dankzij de hogere stijfheid maakt de easy dot® PET matt L-UV folie bovendien een materiaalbesparing van veertig procent mogelijk, waardoor de afvalvolumes aanzienlijk kunnen worden gereduceerd. Het is gecoat met een oplosmiddelvrije lijm op waterbasis. Dit betekent dat klanten hun ecologische voetafdruk kunnen verkleinen met slechts een kleine verandering in hun eigen werkroutine," zegt Dirk Peereboom, verantwoordelijk productmanager bij Neschen.

easy dot PET matt L-UV2

Applicatie-eigenschappen van easy dot® PET mat L-UV

De nieuwe enkelzijdig zelfklevende polyesterfolie combineert alle voordelen van de beproefde easy dot® technologie op het gebied van toepassing en duurzaamheid: Ontworpen voor gebruik binnenshuis op vlakke oppervlakken zoals metaal, glas of beurspanelen - bijvoorbeeld in het kader van beurzen of verkooppromoties - overtuigt de folie vooral door zijn ongecompliceerde verwerking: De folie kan eenvoudig en zonder luchtbellen worden aangebracht of, indien nodig, snel en zonder resten worden verwijderd. Tegelijkertijd is de acrylaatlijm verouderingsbestendig, wat easy dot® PET matt L-UV opmerkelijk duurzaam maakt.

easy dot PET matt L-UV4

Bovendien krimpt het nauwelijks tijdens de verwerking, is het vormvast, heeft het een bijzonder homogeen, mat oppervlak en levert het fotorealistische printresultaten met UV-uithardende en latexinkten. Bedrukt met UV-inkten is easy dot® PET matt L-UV bijzonder krasvast.

easy dot PET matt L-UV3

Het nieuwe lid van de easy dot®-familie heeft een brandveiligheidscertificaat (B-s1-d0) volgens EN 13501 en is per direct verkrijgbaar.

easy dot PET matt L-UV5

Interesse in easy dot® PET matt L-UV?
Vraag direct een sample aan!

New call-to-action

Onderwerpen: Easy Dot, Nieuwsberichten