We take care of your uniqueness.

Bij Filmolux staan we nooit stil. We zijn altijd opzoek naar de nieuwste trendsPicture_new_CI_nologo_#5uniqueness in de markt om het productportfolio van de Filmolux groep voortdurend uit te breiden en up-to-date te houden. Naast het feit dat we milieuvriendelijkheid erg belangrijk vinden, speelt één aspect in het bijzonder een rol voor ons: Onze producten moeten u de mogelijkheid bieden om unieke en innovatieve projecten te realiseren zodat u zich kunt onderscheiden van uw concurrenten. Waarom? Omdat wij ervoor willen zorgen dat u uniek kunt zijn!

Portfolio- & productontwikkeling

Hiervoor sparen wij kosten nog moeite. Enerzijds zoekt ons portfolio management wereldwijd altijd naar de beste producten voor uw behoeften. Als we het niet kunnen vinden, is dit geen probleem. Samen met ons moederbedrijf Neschen Coating GmbH ontwikkelen we ons eigen product wat precies voldoet aan de eisen van onze klanten. 

Neschen-Industrie-Lohnbeschichtung-Header-1903x600px

Een succesvol resultaat is onze bestseller Easy Dot. Dankzij de dot-belijming kan deze printfolie zeer snel en eenvoudig luchtbelvrij aangebracht worden, zelfs door non-professionals. 

1710_Foto_easy_dot_silver_85_beschriftet-300

Wereldwijde innovatie in vloerstickers

Een tijd geleden lanceerden wij UV Dot print 'n' walk, een doorontwikkeling van de bekende Easy Dot folie. Dit product voor vloerstickers heeft twee unieke kenmerken: ten eerste de eerder genoemde dot-belijming. En ten tweede de grote tijd- en kostenbesparingen in het productieproces aangezien de folie niet meer gelamineerd hoeft te worden. Na het afdrukken heeft het product zelfs een R9-certificering. 

Fotoreklame uit Berlijn heeft al zeer goede ervaringen met UV dot print 'n' walk. Managing Director Robert Glöckner en zijn team werden geconfronteerd met de uitdaging om een gigantische vloersticker te printen en aan te brengen als een tijdelijke evenement toepassing voor het hoofdkantoor van Telekom in Berlijn. Alleen onze UV dot print 'n' walk bood precies de juiste eigenschappen en was daarom het product bij uitstek voor deze klus. 

Het resultaat is indrukwekkend! De enorme, kleurrijke afbeelding van een windmolen was een echte blikvanger op de evenement-locatie. 

Gigantische vloersticker als ultieme blikvanger 9

" Al sinds dat ik mijn eerste printstudio opzette in mijn vorige bedrijf heb ik al zaken gedaan met Filmolux, respectievelijk Neschen destijds", vertelt Robert Glöckner. "zelfs nu draaien er Neschen en Filmolux producten op onze machines. Ik waardeer enorm het brede productportfolio wat gekenmerkt wordt door de kwaliteit en hoge mate van innovatie."

"Samen met Filmolux kan ik ieder probleem oplossen en tot zover zijn we in staat geweest om bovenal unieke projecten zoals het windmolen project te realiseren. Last but not least zorgt het vriendelijke en vooral professionele contact met zowel de binnen- als buitendienst ervoor dat we continue geattendeerd worden op de nieuwe en meest verrassende producten, wat bijdraagt aan een langdurige zakenrelatie. Samen bewerken we nieuwe markten en creëren we voortdurend unieke, high-end visuele waarden."

U vraagt wat ons drijft? Uw behoeften. We take care of your uniqueness! 

Onderwerpen: We take care