Ontdek onze pvc-vrije oplossingen tijdens de Sign & Print expo in Gorinchem.

mailing header_sign print expo

Volgende week is het zover, van 22 t/m 24 maart 2022 opent de Sign & Print expo haar deuren!
Op stand B110 presenteren wij onze pvc-vrije media voor visuele communicatie. Het ‘groene’ programma bestaat inmiddels uit pvc-vrij behang, easy dot®, cling folies, textiel, bannermaterialen, display media, high-tack muurfolies en zelfklevende interieurfolies.

Ontdek onze pvc-vrije media en de grote diversiteit aan toepassings-mogelijkheden op stand B110 van Filmolux. Registreer u nu gratis voor de Sign & Print Expo!

Direct registreren!

Enkele highlights

easy dot PET matt L-UV3

easy dot® - Milieuvriendelijke PET-folie voor eenvoudige applicatie

Met de nieuwe easy dot® PET mat L-UV van Neschen biedt Filmolux een polyester folie met een hogere stijfheid, wat een aanzienlijke materiaalbesparing mogelijk maakt. Dankzij de lijm op waterbasis en de PVC-vrije folie, is de easy dot® folie ook in andere opzichten een milieuvriendelijk product. Het vertoont bovendien vrijwel geen krimp bij de verwerking, heeft een opmerkelijk homogeen oppervlak en levert fotorealistische printresultaten met UV- en latexinkten.

FILMOeco_Kavalan_Spiderweb_300

FILMOeco Kavalan - De veelzijdigheid van milieuvriendelijke materialen voor groot formaat printen

De Filmolux Group is distributeur van de zeer innovatieve printmaterialen van de fabrikant TAYA. De materialen zijn vrij van schadelijke stoffen en minder belastend voor het milieu door hun samenstelling van een PET-weefsel met een pvc-vrije coating. De FILMOeco Kavalan lijn omvat banners voor binnen- en buitengebruik, evenals materialen voor wandbekleding, lichtbakken of gevelreclame, en speciale anti-curling producten voor gebruik in roll-ups.

high-tack-folie-5

High-tack printmedia voor moeilijk te plakken ondergronden

Om te voldoen aan de speciale vereisten van klanten in de interieur- en outdoor signage branche, heeft Neschen een reeks van high-tack print media gelanceerd. Het portfolio biedt sterk klevende folies die perfect geschikt zijn voor moeilijke, ruwe, poreuze of laag-energetische ondergronden zoals pleisterwerk, beton, spaanplaat & PP.

easySTYLE_meton_gold_milieu-600

easySTYLE - Altijd meegaan met de nieuwste trends met zelfklevende meubelfolie

Met de op papier gebaseerde, PVC-vrije en zelfklevende decoratiefolie "easySTYLE" kan men tegenwoordig zonder veel moeite 15 verschillende looks creëren. De folie maakt hoogwaardige en krasvaste eindresultaten mogelijk, ook voor lange termijn gebruik. Maar ook korte reclamecycli, wisselende interieurtrends en seizoensgebonden promoties zijn gemakkelijk te realiseren. De toepassingen zijn legio: meubels, muren en zelfs vloeren.

 

Direct registreren!