NIEUW: easySTYLE zelfklevende meubelfolie

easySTYLE_mailing_header_NLNeschen's easySTYLE is een nieuwe manier om interieurs in één eenvoudige stap te transformeren. De zelfklevende meubelfolie is verkrijgbaar in 15 verschillende dessins.

easySTYLE_sonoma_oak_milieu-600
EasySTYLE is een papieren zelfklevende folie met verschillende decoratieve stijlen. De folie zorgt voor hoogwaardige resultaten tegen minimale inspanning en is ontwikkeld voor snelle en eenvoudige toepassing op meubels. EasySTYLE is een ideale oplossing voor het bijhouden van kortere reclamecycli, veranderende interieurtrends en seizoensgebonden promoties. Van houtnerf tot beton of marmerlook - het innovatieve product transformeert meubels in een geheel nieuwe stijl. Het is geschikt voor toepassingen op bijna alle vlakke en gladde oppervlakken zoals multiplex en MDF-platen, massief hout, kunststoffen, metaal en gelakte oppervlakken.

easySTYLE_meton_concrete_milieu-600

easySTYLE's getextureerde oppervlakken onderscheiden zich door hun perfecte imitatie van de materialen waar ze op geïnspireerd zijn. Na het aanbrengen is de zelfklevende folie eenvoudig te verwijderen zonder lijmresten achter te laten.

easySTYLE_meton_gold_detail
Ook op het gebied van duurzaamheid is easySTYLE een goede keuze. Het product is niet alleen krasbestendig, maar heeft ook een gecertificeerde chemische bestendigheid (DIN68861). In lijn met de continue inspanning van Neschen om het portfolio van duurzame producten verder uit te breiden, is easySTYLE pvc-vrij en op papierbasis. easySTYLE is verkrijgbaar in twee rolmaten: 10 m x 124 cm en 25 m x 124 cm.

easySTYLE zelf ervaren? Vraag hier gratis samples aan.