Maatregelen Filmolux i.v.m. Coronavirus

corona low_resDe verspreiding van het Coronavirus beïnvloedt het dagelijks leven van ons allemaal. De recent genomen maatregelen van de overheid hebben een grote impact op het bedrijfsleven. Hoewel dit ook voor Filmolux geldt doen wij er alles aan om de gevolgen voor u tot een minimum te beperken.

Onze dienstverlening is dan ook gewoon operationeel, zoveel mogelijk zoals u van ons gewend bent.

Ook wij nemen onze verantwoordelijkheid om de verspreiding van het virus zoveel mogelijk tegen te gaan. Hierbij staat de gezondheid en veiligheid van u als klant en onze medewerkers voorop. Graag brengen wij u op de hoogte van de door ons genomen maatregelen.

Wat doen wij?

  • Wij houden ons aan de gestelde richtlijnen van de overheid en het RIVM en houden de nieuwe ontwikkelingen nauwlettend in de gaten en sturen onze maatregelen waar nodig bij.
  • Onze medewerkers werken zoveel mogelijk vanuit huis en zijn telefonisch en per mail bereikbaar voor al uw vragen en/of bestellingen.
  • Klantcontact vindt voorlopig uitsluitend telefonisch of per e-mail plaats.
  • Reeds geplande installaties en demonstraties van lamineermachines worden in overleg met de klant op een later moment ingepland.

Bovenstaande maatregelen blijven voorlopig van toepassing, bij wijzigingen houden wij u uiteraard op de hoogte.

Contact

Heeft u vragen n.a.v. dit bericht, neem dan gerust contact met ons op via info@filmolux.nl of telefonisch via 0572-346000.

Het Filmolux team wenst u en uw medewerkers een goede gezondheid!

Met vriendelijke groet,

Team Filmolux Benelux
We take care.

Onderwerpen: Nieuwsberichten