Gudy® 808 PP opaque - Een opake montage-oplossing voor galeries, kunstenaars en signmakers.

  • 75 µm PP-montagefolie
  • Hoge opaciteit behoudt de kleurbriljantie van de afdrukken op donkere plaatmaterialen
  • Universeel gebruik op borden en inkjet fotopapier
  • Duurzaam hergebruik van reeds gebruikte platen
  • Permanente acrylaatlijm op waterbasis  

De Gudy® montagefolies van Neschen zijn al decennialang een hoogwaardige oplossing voor de meest uiteenlopende wensen van de klant. Van high-end montage van foto's en prints tot en met reclame voor PoS of industriële toepassingen - Gudy® montagefolies zorgen voor uitstekende resultaten. Het Gudy®-portfolio is gemaakt voor koud lamineren en garandeert de beste resultaten na het lamineren met een lamineermachine.

Photo gallery for gudy 808 PP opaque400px

Met de nieuwe Gudy® 808 PP opaque voegt Neschen nu een nieuw product toe aan het omvangrijke portfolio - een oplossing die de kleurbriljantie van prints op donkere plaatmaterialen volledig behoudt en geschikt is voor toepassingen op reeds gebruikte platen. De ondoorzichtige, witte dragerfolie maakt een hoogwaardige koude laminering van digitale of analoge prints op bijzonder donkere plaatmaterialen zoals Kapa®-color, aluminium of andere gangbare platen mogelijk.

gudy_808_pp_opaque_sample-1

Gudy® 808 PP opaque is ideaal voor het produceren van zelfklevende platen waarbij de ondergrond niet mag doorschijnen. Ook voor gladde zwart-wit-afdrukken op inkjet-papier en kleurenafdrukken op papier of folie is de nieuwe montagefolie een uitstekende keuze. Met een maximale breedte van 160 cm is Gudy® 808 PP opaque geschikt voor het lamineren van groot formaat prints en voldoet het aan de toenemende marktvraag naar grotere breedtes. Het materiaal is voorzien van een dubbelzijdig gecoate glassine liner met een easy-release siliconen laag. Gudy® 808 PP opaque's veelzijdigheid en eenvoudige verwerking maken het een hoogwaardige montageoplossing voor tal van markten, van signage-toepassingen tot fine art print opdrachten.  

Gudy® 808 PP opaque is verkrijgbaar via Filmolux Benelux, klik hier voor meer informatie.