Filmolux optimaliseert het FILMOflex assortiment

Header emailing FILMOflexVan het verkooppunt tot de beurshal, het FILMOflex-assortiment (banner-materialen) biedt een grote verscheidenheid aan media voor gebruik in displays, zoals rollbanners, voor gevelreclame en nog veel meer. Het assortiment omvat hoogwaardige frontlit-, backlit, blockout- en mesh-bannermaterialen.

FILMOflex range rollbanner materiaal

Het FILMOflex-assortiment wordt nu opnieuw gelanceerd als onderdeel van de Europese standaardisatie van het productportfolio van de Filmolux Group.
Alle FILMOflex-media tot een rolbreedte van 160 cm zijn verkrijgbaar als 30 m lange rollen en met de printzijde naar buiten gewikkeld. Deze wijziging zorgt voor een eenvoudige media-invoer bij XL-printers. Als reactie op speciale vereisten in Frankrijk en Zwitserland maakt een 550 gr "Premium Frontlit" met M1- en EN13501-certificering nu deel uit van het FILMOflex-assortiment. Met uitzondering van het voordelige Frontlit L 510-materiaal, voldoen alle producten aan de B1-certificering voor brandveiligheid. Het volledige assortiment is verkrijgbaar bij alle Filmolux-filialen in dezelfde kwaliteit en in identieke maten. Naast de standaard beschikbare formaten zijn op verzoek andere formaten beschikbaar.

Filmoflex samples aanvragen