Filmolux is partner van Contra Vision® in Europa

Mailing_FILMOview_CV_NL

Vanaf nu biedt Filmolux het uitgebreide assortiment aan bedrukbare, geperforeerde raamfolies van Contra Vision® aan. Contra Vision® producten transformeren ramen tot opvallende reclame-oppervlakken of decoratieve blikvangers en bieden tegelijkertijd privacy en bescherming tegen de zon zonder het zicht naar buiten te belemmeren. De hoogwaardige folies met uitstekende doorkijk-eigenschappen hebben het merk Contra Vision® tot een synoniem voor one way vision raamfolies gemaakt.

Filmolux zal beide Contra Vision®-assortimenten voeren: Contra Vision® Campaign™, ideaal voor kortetermijnpromoties, en het Performance™-polymeer-assortiment, dat wordt vervaardigd volgens toonaangevende industriële normen. Contra Vision ® producten bieden uitzonderlijke sterkte en duurzaamheid, uitstekende bedrukbaarheid en snelle en schone verwijdering, zelfs zonder dat er een beschermend laminaat nodig is. Alle Contra Vision®-producten worden volgens de hoogste normen vervaardigd en beide assortimenten bieden toonaangevende specificaties en exclusieve eigenschappen.

FILMOview_example_1_1_low_partFILMOview_example_1_2_low_part

Ook het nieuwste assortiment aan Contra Vision® HD-Performance™ producten is verkrijgbaar bij Filmolux. Deze geperforeerde serie biedt 's werelds eerste geperforeerde raamfolie met een hoge resolutie, voor extreem scherpe beelden en een nog betere zichtbaarheid. Dit wordt mogelijk gemaakt door perforaties die 60 procent kleiner (1,0 mm) zijn dan de standaardfolies die op de markt verkrijgbaar zijn (1,5 mm). Ze zijn beschikbaar voor binnen- en buitengebruik en met doorschijnende eigenschappen.

FILMOview_detail_2-2

Interesse in one way vision? Vraag een sample boek aan!

 

 

Onderwerpen: one way vision