Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang

Natuurlijk zijn een goede service, een fijn menu en een prettig verblijf erg belangrijk voor hoe gasten jouw horecagelegenheid waarderen. Maar vergeet hierbij zeker niet de rol van inrichting. We leven in een belevingseconomie waarbij gasten geprikkeld moeten worden en een ‘wow’-effect willen ervaren. Iets waarbij de inrichting een grote bijdrage kan maken. Voor interior design in de horeca wordt er vaak printmedia gebruikt. Behang is een van die materialen die je goed kan aanpassen aan de stijl van de horecagelegenheid, of juist kiest omdat je een unieke, gepersonaliseerde optie wil. In dit blog geven we voorbeelden van de toepassingen van beprintbaar behang zodat jij helemaal geïnspireerd aan de slag kan voor het ‘wow’-effect van jouw café of restaurant.


Durf verschillende prints te combineren met behulp van printbaar behang

Kleuren, patronen, planten, dieren; je ziet steeds meer dat verschillende prints met elkaars worden gecombineerd worden in het interieur. In het onderstaande restaurant is gekozen voor een moderne gestreepte print waarbij er voor de vloer weer voor een hexagon print is gekozen. Doordat er wel voor kleuren uit hetzelfde kleurenpallet is gekozen, en er een combinatie is gemaakt met glazen lampen, oogt de ruimte toch niet te druk en vol.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang

In de aansluitende ruimte van dit restaurant is gekozen om de moderne gestreepte print juist weer te combineren met een bloemenprint op de kussens en is er gebruik gemaakt van warme materialen. Opvallend hoe je een ruimte gezelliger kan maken door met andere prints, materialen en kleuren te werken.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang


Een gepersonaliseerde print voor je behang

In dit restaurant is de designer een artistieke weg ingeslagen en heeft een Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behangwand een opvallende graffiti print gekregen met behulp van beprintbaar behang. Voor de andere wanden is daarom een rustige kleur gekozen, als tegenhanger voor de drukke print.

Uit deze voorbeelden wordt wel duidelijk dat je tegenwoordig niet meer vast zit aan de traditionele behangsoorten met repeterende patronen. Door de hedendaagse digitale printtechnologie kun je nu kiezen voor een op maat geschaalde afbeelding die een sfeer neerzet of jouw merk perfect tot uiting brengt. Door de digitale print heb je het ontwerpproces helemaal zelf in de hand.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behangOok in deze koffiebar zijn verschillende gepersonaliseerde beprintbaar behangen toegepast om een Winter Wonderland gevoel te creëren. Met een eigen ontwerp heb je ook de mogelijkheid ontstaan om je merk helemaal naar wens in te passen op de wand.  

Wil je je merk of logo op een andere manier laten terugkomen? Denk ook eens aan handige muurstickers, zoals in dit Aziatisch streetfood restaurant is gedaan.

 

Een klassieke inrichting met een nostalgische print voor het behang

Voor een meer klassieke inrichting zijn er ook opties te over. In het onderstaande restaurant is de zwart witte fotoprint van het behang een mooie aanvulling op de klassieke inrichting. Door dit te combineren met donkere houtsoorten en roestkleurige kleurcombinaties wordt een nostalgische sfeer neer gezet.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang


Aparte kinderhoek creëren? Geen probleem met een speels behang

Naast dat beprintbaar behang zeer geschikt is voor verschillende interieurstijlen, kan je er ook een eenvoudig een kinderhoek mee creëren in een horeca gelegenheid. Zo is er dit restaurant een kinderhoek opgezet waarbij een vrolijke circusprint is gekozen voor het behang.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang


In een ander restaurant is een brandweerthema gekozen voor de kinderhoek. Zo zie je maar weer hoe eenvoudig je met printbaar behang een gezellige kinderhoek voor de allerjongste gasten kunt realiseren.

Horecagelegenheid inrichten? Voor iedere stijl een printbaar behang

 

Inspiratie om nu zelf aan de slag te gaan?

Het grote voordeel van beprintbaar behang is dat je er alle kanten mee op kan en er eenvoudig een bepaalde stijl mee kan neerzetten. Je kan er echt de inrichting van een restaurant mee bepalen. Daarom is het begrijpelijk dat je de behang materialen die je op het oog hebt graag wil voelen en in het echt wil zien. Vraag daarom een aantal samples aan, zodat jij de juiste keuze kan maken voor je volgende project.

 

Neschen wallpaper samples