Hockeyclub geeft kleedkamer een make-over met muur stickers that stick

HC Eindhoven geeft kleedkamers make over met muur stickersIn de kleedkamer gebeurt het. Spelers bereiden zich er voor op de wedstrijd, de laatste tactieken worden er besproken en dat is de plek waar de coach iedereen oppept. Dan betreden ze met zijn allen het speelveld en wordt er gestreden om de winst. In de rust keert het team terug naar de kleedkamer om de motivatie te hervinden en persoonlijke tips te ontvangen. De tweede helft gaat van start en het team weet op het nippertje te winnen van zijn tegenstander. De euforie die op het veld ontstaat, zet zich voort in de kleedkamer. En die kleedkamer is helemaal in stijl ontworpen: clubkleuren op de wand, het tenue boven de banken en een levensgrote print van het eerste team die alle spelers extra motiveert. De spelers van Hockey Club Eindhoven gaan een goed seizoen tegemoet.

Volledig vernieuwd kleedkamer interieur

Onlangs ontving ik een video van Stickercompany, een stickerproducent uit Eindhoven. De video geeft een rondleiding door een kleedkamer van Hockey Club Eindhoven die onlangs volledig vernieuwd is met behulp van muur stickers. Zowel de tegelwanden als de vloer zijn voorzien van creatieve prints die het clubgevoel enorm versterken. En dat motiveert alle teams die van de kleedkamer gebruikmaken natuurlijk extra om goed hun best te doen op het veld. Aan de Facebook post te zien zijn de spelers heel blij met het resultaat, maar hoe zorgt de club dat zij lang van deze make-over kunnen genieten?

 

“Let’s stick together”

De slogan van dit project is Let’s stick together. En die uitspraak is niet alleen van toepassing op de sport en het hockeyteam, maar ook op de folie die bij dit project gebruikt is. Want de wall-grip folie heeft een high-tack belijming die zorgt dat de sticker hecht op de lastige ondergronden van de kleedkamer: een onregelmatige tegelwand, de ruwe vloer en een kale muur. Elk oppervlak is nu voorzien van een sticker die het clubgevoel uitstraalt. Zo zijn de wanden groen-paars gestreept (de clubkleuren van HC Eindhoven) en voorzien van shirts met rugnummers van de spelers, op de vloer prijkt het clublogo en op de voorheen kale wand is van vloer tot plafond een sticker aangebracht waarop het team al ‘yellend’ staat afgebeeld. Als dat niet motiveert om de wedstrijd te winnen?! Bekijk het filmpje hier:

Muur stickers die wel blijven plakken

In een kleedkamer zijn er nogal wat factoren die de prestatie en kwaliteit van muur stickers kunnen beïnvloeden. Door het douchen en natte sportkleding stijgt de luchtvochtigheid in de ruimte en intensief gebruik kan slijtage veroorzaken. Stickercompany moest daarom op zoek naar een extra sterke sticker die zich prima houdt onder dit soort omstandigheden. Het gekozen materiaal hecht moeiteloos op normaliter lastig te plakken ondergronden zoals spaanplaat, gips en beton, maar ook op polypropyleen en andere oppervlakken met een lage oppervlakte energie. De wanden en vloer van deze kleedkamer vormen dan ook amper een uitdaging voor deze ‘sticky’ folie.

Probeer de wall-grip zelf

Maakt het resultaat bij HC Eindhoven net zo’n goede indruk op jou als het deed op mij? Probeer deze wall-grip muur sticker dan zelf. Vraag een sample aan via onderstaande knop. Heb je vragen over de folie of wil je jouw inspiratie of praktijkvoorbeeld van een toepassing delen? Laat dan gerust een reactie achter! 

Solvoprint
performance wall-grip

Onderwerpen: High-tack folie