Eenvoudig raamstickers maken met Gudy Window

gudy-window2-896x600Dubbelzijdig klevende folies zijn ideaal voor het zelfklevend maken van diverse bedrukte media. Met Gudy Window maak je werkelijk iedere gewenste reclameboodschap zelfklevend om deze vervolgens op glazen binnen-oppervlakken aan te brengen. Denk hierbij aan reclameboodschappen op ramen of glazen deuren. In dit blog lees je meer over deze bijzondere opplakfolie.

Gebruiksvriendelijke hechting op glas

Gudy Window bestaat uit een 23 μm dunne polyester folie die aan beide zijden belijmd is. Eén kant is voorzien van een permanente lijm die bijzonder goed hecht op foto's en drukwerk. De andere kant is voorzien van een semipermanente lijm. Door deze lijmlaag lopen hele kleine luchtkanaaltjes waardoor overtollige lucht tijdens het aanbrengen makkelijk kan ontsnappen. Hierdoor is de folie zeer eenvoudig aan te brengen en corrigeerbaar, ook geschikt voor mensen die minder ervaring hebben met het plakken van stickers. Naast het makkelijk aanbrengen kan Gudy Window ook zeer eenvoudig verwijderd worden zonder lijmresten op het raam achter te laten.

Gudy Window

Toepassingen

Zoals de naam al doet vermoeden kan de folie op ieder glazen oppervlak aangebracht worden. Veelvoorkomende toepassingen zijn etalages, autoruiten, winkeldeuren, verlichte vitrines en glazen wanden.
Het voordeel van werken met Gudy Window is dat je de keuze hebt uit een breed scala aan printsubstraten én je de reclameboodschap aan de voorzijde zelfklevend maakt waardoor je deze aan de binnenzijde van het raam kunt plakken. Raamstickers aanbrengen aan de binnenzijde van het raam zodat jouw boodschap aan de buitenkant zichtbaar is, heeft zo zijn voordelen:

  • De raamsticker is beschermd tegen vocht en andere weersinvloeden;
  • De raamsticker is beschermd tegen vandalisme;
  • Het reinigen van ramen is makkelijker wanneer de sticker aan de binnenzijde geplakt is.

Benieuwd hoe je Gudy Window het beste kunt verwerken? Bekijk de video:

 

Gudy Window uitproberen?

Interesse in Gudy Window? Vraag hier een sample aan!