Easy Dot kleurfolies in actie voor de Movember Foundation

Filmolux team Movember actie 2018November staat ook wel bekend als Movember: de maand waarin aandacht gevraagd wordt voor de gezondheid van mannen. Als je man bent doe je daar vrij gemakkelijk aan mee, namelijk door je snor te laten staan. Als vrouw is dat wat lastiger, maar daar bedachten wij wat op. Om de Movember Foundation te steunen, organiseerden wij de ‘Laat je Easy Dot snor staan’ actie. Hoe we dat aan hebben gepakt, wat het voor leuke plaatjes én geld opleverde en wat de stichting daarmee kan doen, lees je in dit blog.

Het doel van Movember

Leven met en na kanker, leven met een psychische aandoening en psychisch gezond blijven, zijn zware onderwerpen. Helaas krijgen veel mannen hier gedurende hun leven mee te maken en dat heeft grote impact op henzelf en hun omgeving. De Movember Foundation steunt daarom verschillende gezondheidsprogramma’s die zich sterk maken voor de gezondheid van mannen op het gebied van prostaatkanker, zaadbalkanker, mentale gezondheid en zelfmoordpreventie. Door iedereen aan te sporen mee te doen met Movember, streeft de stichting ernaar om het aantal vermijdbare sterfgevallen onder mannen omlaag te brengen. Daarnaast richt ze zich ook op het creëren van bewustzijn om een gezondere levensstijl te adopteren. Een zeer goed doel vinden wij bij Filmolux en daarom wilden wij ook iets doen in het kader van Movember.

Laat je Easy Dot snor staan

We steunden deze actie in november op twee manieren. Allereerst vroegen we onze klanten mee te doen door het hele team hun ‘Easy Dot snor’ te laten staan en hiervan een groepsfoto te maken. Voor iedere foto die wij ontvingen, doneerden wij €5 naar de Movember Foundation. De snorren zijn geheel belangeloos gemaakt door Pascal en Marina Platerink van We-Do-Sign uit Hengelo uit Easy Dot Black kleurfolie. We hebben heel veel toffe foto’s voorbij zien komen! Alle bedrijven die aan deze actie meedoen verdienen natuurlijk een eervolle vermelding, dus die vind je terug op onze Facebookpagina of bekijk ze in de compilatie hieronder.

Easy Dot kleurfolie levert geld op!

De tweede wijze waarop we Movember steunden, was door bij iedere Easy Dot kleurfolie bestelling €10 te doneren aan de stichting. Vanwege alle kleurvarianten (zwart, rood, geel, blauw, groen, goud en zilver) is Easy Dot ideaal printmateriaal om te gebruiken voor kleurrijke reclame uitingen, vooral tijdens de feestdagen en andere speciale periodes zoals carnaval, pasen en de zomer. In dit blog vind je allerlei voorbeelden van Easy Dot kleurfolies, zoals tijdens Halloween, kerst en de lente. Ook voor raambelettering zijn deze folies heel geschikt, daar lees je hier meer over. Met deze actie sloegen onze klanten dus twee vliegen in één klap: een mooie reclamecampagne voor tijdens de feestdagen én de Movember actie steunen.

Het resultaat van de actie

We willen iedereen die heeft meegedaan aan onze acties enorm bedanken voor hun steun. We hebben de opbrengst verdubbeld en daarmee dankzij jullie hulp €500 gedoneerd aan de Movember Foundation!

Wil je de volgende keer ook meedoen met onze actie? Abonneer je hiernaast dan op ons blog of volg ons op social media. Wil je meer weten over de Easy Dot kleurfolie die tijdens deze actie centraal stonden? Vraag dan een gratis sample aan via de knop hieronder:

Easy dot samples aanvragen

Onderwerpen: Easy Dot