Dit bedrijf creëerde een inspirerende werkplek met geprint vliesbehang

Een geheel kantoor inclusief kantine en vergaderruimtes inrichten is geen gemakkelijke klus. Vooral als het om grote ruimtes gaat, is het best een uitdaging om een passende sfeer neer te zetten. In sommige ruimtes wil je rust bewaren, terwijl andere juist energie en inspiratie mogen uitstralen. Tegelijkertijd wil je dat alle onderdelen waaruit een werkplek bestaat, in harmonie zijn. Maar dus niet hetzelfde! In dit artikel ga ik in op een praktijkvoorbeeld van een bedrijf dat ervoor koos om met vliesbehang te werken. Ze gebruikte hetzelfde materiaal in meerdere ruimtes, maar gaven daarmee elke ruimte zijn eigen, unieke uitstraling.

De voordelen van geprint vliesbehang

Iedere werkplek kan omgetoverd worden tot inspirerende werkomgeving, zolang je maar voor de juiste materialen kiest. Vliesbehang kun je laten printen met een afbeelding naar wens en daarmee bepaal je zelf welke uitstraling je een ruimte meegeeft. Daarnaast is het een flexibele oplossing omdat je het ene behang makkelijk kunt verwisselen voor een ander design. Dat komt omdat het makkelijk in één stuk te verwijderen is en een nieuw stuk zo aangebracht is. Bij het aanbrengen van geprint vliesbehang hoef je namelijk niet het behang in te smeren met lijm, maar smeer je de wand in. Onder meer deze eigenschap maakte het voor WTT gemakkelijk om te kiezen voor vliesbehang. 

Geprint vliesbehang bij WTT

WTT is een leverancier van high-tech afvalwerkingsoplossingen. In maart 2017 verhuisde het bedrijf naar een nieuw kantoor en wilde daar een sfeer neerzetten die past bij haar kernwaarden: kwaliteit, creativiteit en flexibiliteit. WTT koos voor de aankleding van de wanden in het nieuwe gebouw voor ontwerpbureau We-Do-Sign. Als wandbekleding kreeg geprint pvc-vrij vliesbehang uiteindelijk de voorkeur. Een flexibel en bovendien milieuvriendelijk alternatief voor pvc-houdende wandbekleding. Dit materiaal past helemaal bij het groene karakter van WTT. We-Do-Sign selecteerde uiteindelijk de gladde variant, omdat de ruimtes rust moesten uitstralen. Het design van de wanden is per ruimte afgestemd op de betreffende afdeling. Hieronder delen we graag het resultaat met je.

Geprint vliesbehang WTT2

 Geprint vliesbehang WTT1

Ruimtes groen en sfeervol behangen?

Zoek jij nu ook een groene, flexibele en sfeervolle oplossing voor wandbekleding in kantoren, winkels, scholen, ziekenhuizen of andere gebouwen? Denk dan eens aan geprint vliesbehang. Een pvc-vrij alternatief waarmee het duurzame karakter van de opdrachtgever nog net wat extra aandacht krijgt. Vraag hieronder een sampleboek aan.

New call-to-action

Onderwerpen: Wallpaper, Sustainability