Coming soon, promoot een opening met Easy dot raamstickers

Burger King easydotGefeliciteerd! Je hebt een pand gevonden, of je hebt besloten je oude winkelpand te  verbouwen. Daar komt veel bij kijken en doorgaans zit er wel wat tijd tussen de eerste werkzaamheden en de opening. Nieuwsgierige voorbijgangers wil je vast vertellen wie of wat er in het pand gaat komen, het kunnen tenslotte toekomstige klanten van je zijn. Maar je wilt ook weer niet te veel prijsgeven, het moet een beetje spannend blijven. Tevens is het voor jou en de werklieden prettig om wat privacy te hebben tijdens de werkzaamheden. De oplossing? Raamstickers! Zie het als je eerste visitekaartje, je kunt er echt je voordeel mee doen als de eerste indruk die je maakt, goed is. Bovendien zien goed gekozen raamstickers er ook voor de omgeving aantrekkelijk uit. In dit blog vertellen we je welke folie handig is voor dit soort situaties.

 

Zo deden burger King en Taco Mundo het

Onlangs (her)openden fastfoodketen Burger King en Taco Mundo – bezorgservice van Mexicaanse gerechten – nieuwe filialen. Zij zochten een manier om zichzelf te promoten, werknemers te zoeken én de verbouwingswerkzaamheden aan het oog te onttrekken. Beide dachten aan een One way vision folie, een folie waarbij je van buiten niet naar binnen kunt kijken, maar van binnen wel naar buiten. Althans, zo is dat bij daglicht. Maar ’s avonds als het buiten donker wordt en binnen de verlichting aangaat, werkt het andersom. Als mensen dan ’s avonds aan het werk zijn met de lampen aan, zou je ze dus alsnog kunnen zien. Vooral in deze donkere wintermaanden was dit toch wel een punt. Stickercompany uit Eindhoven adviseerde hen daarom Easy dot raamfolie.

 

Easy dot folie

Easy dot is een door Neschen ontwikkelde folie die heel gemakkelijk zonder luchtbellen en vouwen aan te brengen is. Dat komt omdat de belijming uit hele kleine dotjes lijm bestaat. Tussen die dotjes lijm ontstaan als het ware luchtkanaaltjes waardoor je een teveel aan lucht met je hand of een rakel kunt wegleiden. De dotjes lijm blijven dotjes, ze lopen niet uit. Daardoor kun je de folie ook weer heel gemakkelijk (helemaal of een stukje) lostrekken zonder dat er lijmresten achterblijven. De Easy dot raamfolie is daarom goed te herpositioneren én snel en schoon weg te halen als je de stickers niet meer nodig hebt. Alleen op een ondergrond van pvc heb je na verloop van tijd kans dat er lijmresten achterblijven bij het verwijderen.

Als je dit zo leest, begrijp je vast dat de Easy dot raamstickers heel goed voor tijdelijke acties of een opening zijn in te zetten én eenvoudig zijn aan te brengen. In dit blog vertellen we je hoe je een sticker het beste aan kunt brengen en waar je rekening mee moet houden.
Easy dot is trouwens niet alleen geschikt voor ramen, maar ook voor andere oppervlakken, er bestaan zelfs Easy dot folies die je op vloeren kunt plakken. In dit blog hebben we een aantal mogelijkheden voor je beschreven.

Easy dot folie assortiment

Zoals gezegd zijn er flink wat verschillende Easy dot folies. Mat, glanzend, transparant, wit, gekleurd en zelfs goud en zilver. Die laatste zijn ideaal voor feestelijke decoraties, bijvoorbeeld met Kerst. Ook is er het krijtbordfolie – in groen en in zwart – dat je met krijt of met krijtstiften kunt beschrijven. Super gaaf voor in de horeca of bijvoorbeeld een kinderhoekje in jouw zaak. De eerder genoemde vloerstickers vind je ook in ons assortiment en tot slot zijn er nog Easy dot folies zonder pvc. Deze zijn minder belastend voor het milieu.

 

Zo zien de winkelruiten van Burger King en Taco Mundo eruit

De raamstickers zijn geproduceerd en aangebracht door Stickercompany uit Eindhoven, het resultaat op de ruiten zien er kleurig en strak uit. Zo ziet een leeg winkelpand waarin gewerkt wordt er een stuk aantrekkelijker uit. Een mooi voorproefje van hoe het interieur eruit komt te zien, vind je ook niet?

Schermafbeelding 2019-12-16 om 14.32.51

Easy dot, iets voor jouw opening?

Heb je al een idee hoe jij de Easy dot raamstickers zou willen inzetten voor jouw opening? Of heb je een andere toepassing voor ogen? Begin maar vast met ideeën uitwerken en vraag ondertussen een sample aan om zelf te ontdekken hoe gemakkelijk Easy dot is aan te brengen en weer te verwijderen.

Easy dot samples aanvragen

Onderwerpen: Easy Dot